WebDesign - De la concept la identitate vizuală.

tomatosWebdesign - Fiecare site este unic.

Pentru un portofoliu complet, mergeti aici.

Propuneri pentru grafica si functionarea site-ului
Aceste propuneri de design (de obicei doua, rareori e nevoie de a treia propunere) se construiesc pe baza identitatii vizuale existente (brosuri, cataloage, reclame in presa, sau cel putin sigla clientului) astfel incat sa imprime in mintea vizitatorului convingerea ca: a gasit site-ul care îi ofera produsul/serviciul/informatia cautata. Vizitatorului ii este usor sa parcurga site-ul pentru ca structura informatiei e buna si încarcarea paginilor se face rapid.


Finalizarea design-ului si a componentelor de programare
Avem grija ca in orice moment clientul sa fie informat despre cum avanseaza lucrarile. Ne ocupam in acelasi timp si de aspecte ceva mai tehnice, cum ar fi: compatibilitatea cu alte browsere decat Internet Explorer - de exemplu Mozilla Firefox, aspectul si functionarea site-ului la rezolutii mici (8% din internauti inca mai folosesc 800x600). Si acesti vizitatori pot aduce profit clientului nostru, deci suntem datori sa producem site-uri optimizate pe toate directiile.

Testarea si publicarea pe Internet
Testam site-ul in mediul real in care va functiona si ne asiguram ca fluxurile de informatie proiectate sunt in regula. Uneori apar diferente intre configurarile serverelor noastre de dezvoltare (Linux / Apache/ PHP / MySQL) si cele ale serverului care va asigura gazduirea site-ului - in aceasta etapa ne asiguram ca planul si realitatea nu difera. Revenind la optimizari, poate cea mai importanta este cea care tine de SEO (Search Engine Optimization - Optimizarea pentru Motoarele de Cautare). E vorba de pregatirea individuala a paginilor si a site-ului in ansamblul sau pentru ca motoarele de cautare (sursa a aprox. 65% din vizitatori) sa plaseze site-ul pe pozitii cat mai bune pentru cuvintele-cheie alese. De fapt, publicarea site-ului este mult mai mult decat inlaturarea paginii "Under Construction" si dezvaluirea paginii de intrare, ci deschiderea canalelor de informatie prin care vizitatorii vor ajunge la site, acesta justificandu-si astfel existenta si bugetul alocat.

Toate siturile create de noi sunt S.E.O. Ready - Asta inseamna ca in orice moment se poate incepe ultima etapa si poate cea mai importanta -> Promovarea.

Incepand din Februarie 2020!

Academia de IT 

WeCanDoIT.ro

din Ploiesti,

va asteapta!

Pentru programare,

Va asteptam aici!

Top 8 greseli ale detinatorilor de situri

waist

  1. Daca am deja un site, atunci am facut tot ce imi sta in putinta sa am vizitatori.
  2. Am inscris situl in motoarele de cautare, si asta se numeste SEO, deci voi avea vizitatori .
  3. Cuvintele cheie si metatag-urile imi vor aduce sigur prima pagina in google dupa cuvinte de cautare.
  4. Singura mea datorie ca proprietar de site este sa ma bucur de venituri, SEO si Promovarea trebuie sa le faca programatorul.
  5. Daca vizitatorii ne cauta si ne gasesc dupa numele firmei, inseamna ca avem un site optimizat pe motoare de cautare, nu ne mai trebuie promovare.
  6. Link-exchange inseamna Promovare SEO.
  7. Trimit massuri pe yahoo messenger si deja promovez puternic situl.
  8. Nu imi trebuie promovare, situl meu contine atatea lucruri interesante, incat oamenii vor intra pe el oricum.

Redesign ?

watterOferim servicii de redesign si hosting gratuit pentru toate site-urile. Promotie valabila pentru toate siturile create de noi. Un design mai bun merita o gazduire mai buna.

Power SEO

rippedPower SEO este un pachet de promovare complex si complet pentru toti detinatorii de siteuri mari sau mici. Pentru mai multe detalii, click aici.